Hőszivattyú

Hőszivattyú
Környezettudatos hűtés - fűtés

Hőszivattyú

Az egyik legkorszerűbb fűtési rendszer a hőszivattyú, amely akár teljes mértékben kiválthatja a meglévő fűtési rendszert. Ez a rendszer ráadásul villamos energiával működik, napelemes rendszerekkel kombinálva tehát még fenntarthatóbb forrásból teremtheti meg az otthon fűtési igényét.
Egy hőszivattyús rendszer képes ellátni egy adott ingatlan fűtését és hűtését, illetve használati meleg víz szükségletét is fedezni tudja. Mindezt úgy, hogy közben a környezetet is védi.
Egy ingatlan fűtési rendszerének kialakításánál ma már számos opció közül választhat mind a tervező, mind a tulajdonos. Ebben a környezetvédelem és a megújuló energiaforrások használata mind fontosabb szerepet játszik. A törvényi szabályozás és a támogatási struktúra egyre inkább a megújuló energiaforrások alkalmazását helyezi előtérbe.
Erre az igényre kiváló megoldást nyújt a hőszivattyú, a jövő fűtésrendszere.
Az általunk kínált hőszivattyúk a legmagasabb minőséggel bírnak,így a hosszú élettartam és az alacsony fogyasztás garantált.Termékeink magyarországi szervíz háttérel,és garanciával rendelkeznek,valamint kivétel nélkűl mindegyikükre igényelhető a kedvezményes H-tarifa az áramszolgáltatóknál,így a működési költségek még tovább csökkenthetőek.

Részletesen

Telepítési folyamat

  1. Ajánlatkérés - Ha a hőszivattyús rendszer igénye felmerült Önben és szeretne személyre szabott ajánlatot kérni, töltse ki az AJÁNLATKÉRŐ űrlapot.
  2. Személyes konzultáció - Adatai megadása után felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon, hogy időpontot egyeztessünk egy helyszíni konzultációra, ahol felmérjük, milyen hőszivattyús rendszer lenne megfelelő Önnek.
  3. Ajánlatadás - A helyszíni felmérést követően egy személyre szabott szerződéses ajánlatot készítünk Önnek az éves energiafogyasztása (az esetleges jövőbeli fűtés-hűtés igényeinek figyelembevételével) és az adott épület adottságai alapján. Kérése esetén több megoldást is kínálunk, amely alapján lehetősége van arra, hogy az igényeinek megfelelő berendezést válassza.
  4. Szerződéskötés - Az ajánlat aláírásával erősíti meg a szerződéses feltételek elfogadását. Elfogadás esetén az első részszámla (50%) befizetését követően kezdjük meg a telepítési folyamatot.
  5. Hőszivattyús rendszer telepítése - Kivitelező csapatunk elvégzi a hőszivattyú kültéri és beltéri egységeinek telepítését.A telepítés általában egy munkanapot vesz igénybe.
  6. Hőközpont és hőleadók szerelése - Kivitelező csapatunk elvégzi a hőközpont és hőleadók(pl.padlófűtés) szerelését az önnel egyeztetett időpontban.A szerelés épülettől függően több napot is igénybe vehet.
  7. Beüzemelés - A szerelés teljes végeztével a rendszer nyomáspróbáját,vákumozását elvégezzük,majd sikeres nyomáspróba és vákumozás után a hőszivattyút beüzemeljük.
Érdekesség

Tudta Ön, hogy mit jelent a levegő-levegő hőszivattyú?

A hőszivattyúk a hőt a kültéri levegőből vonják ki, még hideg időjárás esetén is. Elektromos kompresszort használnak, és rendkívül hatásosak egy lakás vagy egy ház fűtésekor.

A hőszivattyúink csendesek, diszkrétek, és a legkorszerűbb technológiát alkalmazzák annak érdekében, hogy az energiaszámláit a lehető legalacsonyabban tartsák.

A hőszivattyújával a fűtésre használt energia 80% -a a kültéri levegőből, vagyis egy ingyenes és végtelenül megújuló forrásból érkezik! Hűtés esetén a rendszer fordítottan működik, a berendezés a beltéri levegőből vonja ki a hőt.

 

Hőszivattyú ajánlatkérés
Kérje ajánlatunkat még ma!

Ajánlatkérés

Hívjon most! (08:00-16:00)